Retourneren

Ruilen?

Als het product die bij ontvangst niet bevalt en toch willen ruilen, is het uiteraard mogelijk om dit kosteloos te retourneren.

Alleen er hangen voorwaarden bij na zodat wij de retours goed kunnen verwerken. Zie hieronder de voorwaarden.

Mocht alles toch op één lijn zijn met de retourvoorwaarden hieronder, dan kan je ons een email sturen naar klantenservice@telefoonwinkel.com met het bestellingnummer.

We zullen dan de klant kosteloos een retour label sturen per email, die vervolgens geprint moet worden en uiteindelijk naar de dichtbij zijnde PostNL gebracht moet worden.

RETOURVOORWAARDEN

  • Vermeld altijd uw ordernummer.
  • Retourneren kan binnen 60 dagen na ontvangst van de bestelling.
  • Het product is onbeschadigd en heeft geen draagsporen.
  • Het product dient te zijn verpakt in de originele verpakking met bijgeleverde accessoires.
  • De doos mag opengemaakt worden om het artikel te bekijken en eventueel te passen zoals je dat ook in onze winkels mag doen. Labels, stickers, kaartjes & beschermplastic mogen niet verwijderd worden en horlogebandjes mogen niet worden versteld.

Mocht het geval zo zijn dat het product wordt geretourneerd waarbij de retourvoorwaarden niet zijn gevolgd, zullen wij per direct het product terugsturen met daarbij de kosten eraf.

Herroepingsrecht

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  Na ontvangst zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht dit zo het geval zijn, graag willen wij daar per email daar een bericht te willen ontvangen. Zodat we dit kunnen verwerken.