Voor 17:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden Veilig En Achteraf Betalen Met Klarna GRATIS VERZENDING!(ALLEEN NL) 

Retourneren

Ruilen?

Als het product die bij ontvangst niet bevalt en toch willen ruilen, is het uiteraard mogelijk om dit kosteloos te retourneren.

Alleen hangen er voorwaarden bij zodat wij de retours goed kunnen verwerken. Zie hieronder de voorwaarden:

Mocht alles toch op één lijn zijn met de retourvoorwaarden hieronder, dan kun je ons een email sturen naar klantenservice@telefoonwinkel.com met het bestelnummer.

We zullen dan de klant kosteloos een retour label sturen per email, die vervolgens geprint moet worden en uiteindelijk naar de dichtstbijzijnde PostNL-punt gebracht moet worden.

RETOURVOORWAARDEN

  • Vermeld altijd het ordernummer.
  • Retourneren kan binnen 60 dagen na ontvangst van de bestelling.
  • Het product is onbeschadigd en heeft geen draag- en/of gebruikerssporen.
  • Het product dient te zijn verpakt in de originele verpakking met bijgeleverde accessoires.
  • De doos mag opengemaakt worden om het artikel te bekijken en eventueel te passen zoals je dat ook in de winkels mag doen. Labels, stickers, kaartjes & beschermplastic mogen niet verwijderd worden.

Mocht het zo zijn dat het product wordt geretourneerd waarbij de retourvoorwaarden niet zijn gevolgd, zullen wij per direct het product terugsturen en verhalen de kosten op de klant.

Mocht alles toch op één lijn zijn met de retourvoorwaarden hierboven, dan kunt u het retourformulier invullen en vervolgens gratis bij een PostNL punt het pakketje inleveren.

Onze retouradres: frans halsstraat 42
8932JC Leeuwarden

 

 

Herroepingsrecht

Na annulering heeft u 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 euro per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Na ontvangst zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht dit zo het geval zijn, ontvangen wij daar graag een email over zodat we dit kunnen verwerken.

 

Retourneren is op eigen risico, we zijn niet aansprakelijk als PostNL of DHL het pakket verliest. Zie https://www.thuiswinkel.org/helpcenter/retourneren/