Voor 17:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden Veilig En Achteraf Betalen Met Klarna GRATIS VERZENDING!(ALLEEN NL) 

Telefoonwinkel.com is in 2020 gestart met als doel een platform te bieden waar je alles voor je smartphone en mobiel kunt vinden. Het is onze missie om jou het gemak te bieden om een breed en overzichtelijk aanbod te bieden waardoor je voor alles rondom je telefoon kunt slagen binnen ons assortiment.

Visie

In ons assortiment vind je een groot aanbod aan smartphones van uiteenlopende merken, abonnementen van diverse aanbieders en een breed scala aan accessoires.

Telefoonwinkel.com is geheel onafhankelijk en staat dus neutraal tegenover ieder merk of een winkel. We streven ernaar altijd alle prijzen op onze website correct en juist weer te geven. Echter, omdat we werken met datafeeds van diverse aanbieders en partijen hebben we hier niet altijd invloed op en zijn we dus ook niet verantwoordelijk voor onjuistheden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een foutje tegenkomen, laat het ons dan weten via onze contactpagina.  

Externe aanbieders

Het assortiment van Telefoonwinkel.com is samengesteld uit het aanbod van diverse externe partijen. Deze producten hebben dezelfde kwaliteit, dezelfde prijs en dezelfde voorwaarden als wanneer je deze rechtstreeks zou bestellen. Voor Vragen of klachten over een toestel, abonnement of de levering kun je je wenden tot de provider of aanbieder van het product zoals duidelijk te zien zal zijn bij het afrekenen of op de factuur.

Telefoonwinkel.com is onderdeel van Newsfactory BV. Onze websites kenmerken zich als gebruiksvriendelijk, informatief en up-to-date. De redactie brengt informatieve en praktische achtergrondartikelen over nieuwe trends in de smartphonewereld en praktische hulp- en handleidingen bij veelvoorkomende problemen.