Voor 17:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden Veilig En Achteraf Betalen Met Klarna GRATIS VERZENDING!(ALLEEN NL) 

De nieuwste generatie Samsung smartphones, de Galaxy S23 serie, is afgelopen week officieel onthuld. Zoals al werd verwacht zijn de nieuwe toestellen krachtiger en hebben ze meer functies dan ooit tevoren.De Galaxy S23-serie bestaat uit drie toestellen – de 6,1-inch S23, de 6,6-inch S23+ en de 6,8-inch S23 Ultra. Alle toestellen worden aangedreven door Qualcomm’s Snapdragon 8 Gen 2 chip. Een aanzienlijke upgrade van de Exynos-chips die in eerdere Galaxy S-telefoons in Europa werden gebruikt. De Snapdragon-chip levert namelijk een riante 33 procent hogere CPU-prestaties.

Vooral veel verbeteringen van de foto en videocamera

De Ultra-versie van de Galaxy S23 is bijzonder opmerkelijk, omdat deze beschikt over een enorme 200-megapixel camera. Voor fotografen en videografen moet dit wel een droom zijn die uitkomt, want met dit toestel kunnen verbluffend gedetailleerde foto’s en video’s worden gemaakt.

Wat men ook al verwachtte is dat de Galaxy S23-serie duurder dan vorige modellen. Met hun indrukwekkende specificaties en functies ligt dat echter best voor de hand. Ze hebben bij Samsung overduidelijk hun best gedaan om deze smartphones ten opzichte van eerdere series te perfectioneren.

Samsung kan een succesvolle release goed gebruiken

De smartphonemarkt in het algemeen heeft de laatste maanden te kampen met dalende verkoopcijfers. De huidige economische onzekerheden in combinatie met een flinke inflatie maakt consumenten voorzichtiger in het aankopen van nieuwe toestellen. Ook Samsung heeft daar duidelijk nadelige gevolgen van ondervonden. Het bedrijf registreerde in het laatste kwartaal van vorig jaar een historische winstdaling.

De release van Samsung’s S-serie is daarom juist nu belangrijker dan ooit en de techgigant heeft er alles aan gedaan om de nieuwe S-serie met veel innovatie en creativiteit te onderscheiden van concurrenten.

In de S23 heeft Samsung de traditionele “camera bult” van eerdere modellen afgeschaft. In plaats daarvan zijn de lenzen elk ondergebracht in afzonderlijke ringen van de behuizing, een feature die vorig jaar al werd geïntroduceerd in de S22 Ultra. Dit ontwerp is ook aanwezig in de S23+ en zal zeker de aandacht trekken van consumenten.

Een krachtige 200 megapixel camera

De Samsung S23 Ultra  heeft een krachtige 200 megapixel camera, die scherpere en kwalitatief betere beelden belooft te bieden dan eerdere toestellen. Pixel binning technologie wordt gebruikt om de informatie van alle 200 megapixels samen te voegen tot een enkele “perfecte” pixel, wat resulteert in 12 megapixel foto’s die er nog beter uitzien dan voorheen. Wie de volledige resolutie wil benutten, kan de 200 megapixels gebruiken om foto’s te maken met een resolutie van 12.240×16.320 en een bestandsgrootte van 30MB.

De achter camera’s zijn vergelijkbaar met die van de S22 en bieden 12 megapixels, een ultra-groothoek camera en twee 10-megapixel telecamera’s. Samsung heeft ook de beeldstabilisatie verbeterd en een filmisch effect toegevoegd bij 8K-video. De frontcamera is ook verbeterd en biedt gebruikers 12 megapixel foto’s en de mogelijkheid om met 60 frames per seconde te filmen. Een AI-algoritme wordt gebruikt om ruis te verminderen bij foto’s die in het donker zijn genomen.

Al met al is de Samsung S23 Ultra een geweldige smartphone voor wie uitstekende fotografie mogelijkheden wil. Met zijn 200 megapixel camera en verbeterde functies biedt hij uitstekende fotografie mogelijkheden. Of je nu een professionele fotograaf bent of een gelegenheidsfotograaf, de Samsung S23 Ultra voldoet zeker aan je behoeften.

Opslag en geheugen Samsung S23 serie

De S23  serie is uitgerust met een krachtige batterij, high-end geheugen en ruim voldoende opslagmogelijkheden, real-time ray tracing, plus een ultramodern koelsysteem.

De S23 heeft een 3900 mAh batterij, het Plus model biedt 4700 mAh en de Ultra heeft een kolossale 5000 mAh batterij. Alle drie de modellen kunnen draadloos worden opgeladen met 15W en de S23 en Plus modellen zijn ook compatibel met 45W bekabeld opladen.

Opslag en geheugen, de S23 en Plus modellen komen met 8GB RAM en keuze om dit uit te breiden  naar een opslag van 128, 256 of 512 GB opslag. De S23 Ultra begint met 8GB RAM en 256GB opslag, maar je kunt ook kiezen voor 12GB RAM en uitbreiden met 256, 512 of 1TB opslag.

Het S23 Ultra-model bevat ook extra gaming functies, zoals real-time ray tracing voor een realistischere game-ervaring, en een verbeterd koelsysteem om je telefoon koel te houden tijdens lange gamesessies. Het mooiste van alles is dat de S23-serie verkrijgbaar is in vier stijlvolle kleuren: zwart, crème, groen en lavendel. Toestellen worden geleverd met een indrukwekkende garantie op een OS-upgrade van vier jaar en beveiligingsupdates van vijf jaar.

Het geavanceerde ontwerp en de vele nieuwe functies maakt de S23-serie absoluut een bijzonder toestel dat alle potentie heeft om bij de consument in de smaak te vallen.