Voor 17:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden Veilig En Achteraf Betalen Met Klarna GRATIS VERZENDING!(ALLEEN NL) 

Na de komst van de iPhone 13 zitten veel smartphone liefhebbers alweer met smart te wachten op de iPhone 14. Er wordt al veel gesproken over de mogelijke vernieuwingen van het toestel. Naar verwachting zal de smartphone in september 2022 op de markt verschijnen. Meestal worden nieuwe toestellen van Apple namelijk in die maand onthuld.

Pas op dat moment zal met zekerheid gezegd kunnen worden wat de specificaties en andere eigenschappen precies zijn. Toch is er al aardig wat naar buiten gekomen. Dit is wat er bekend is over de iPhone 14.

Versies en formaat

Er gaan waarschijnlijk 4 versies van de iPhone 14 verkrijgbaar worden: de iPhone 14, de iPhone 14 Pro, de iPhone 14 Max en de iPhone 14 Pro Max. De eerste twee modellen krijgen een scherm van 6,1 inch en de laatste twee een stuk groter, namelijk 6,7 inch. Verwacht wordt dat er geen mini versie zal verschijnen.

Camera

Een groot verschil met de eerdere iPhone toestellen is bij de iPhone 14 de selfiecamera. De camera wordt op een hele andere, iconische manier vormgegeven. Namelijk in de vorm van een pil bovenaan het scherm. Een nieuw design dus.

De andere camera van de iPhone 14 zal worden uitgerust met 48 megapixels. Hiermee kun je fotos van hoge kwaliteit maken. Het zal wellicht zelfs mogelijk worden om videos te maken met een resolutie van 8K. De kwaliteit van de camera’s bij de iPhone 14 zullen niet teleurstellen dus.

Technische specificaties

De technische sensoren die gezichtsherkenning kunnen realiseren worden aan de achterkant van het scherm gemaakt. Daardoor zal de werking niet verminderen. Voor het verversen ga je waarschijnlijk kunnen rekenen op een snelheid van wel 120 Hz bij de Pro versies en 60 Hz bij de normale varianten, dat is hetzelfde als bij de eerder verschenen varianten.

Daarnaast gaan de modellen vermoedelijk beschikken over een krachtige chip, de A16 Bionic set. In het kader van werkgeheugen kun je denken aan 8GB RAM en een opslagruimte van 2 TB. Dat is meer dan bij de vorige versies.

Prijs

Er is nog niet veel bekend over de prijs van de iPhone 14. We weten dat de iPhone 13 voor zo’n 910 euro werd verkocht, dus het is goed mogelijk dat de iPhone 14 ook zoiets zal gaan kosten. Het kan ook duurder zijn.