Voor 17:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden Veilig En Achteraf Betalen Met Klarna GRATIS VERZENDING!(ALLEEN NL) 

Niet bij iedereen doet het merk Realme direct een belletje rinkelen. Echter wordt het merk steeds populairder. Realme is een snel groeiend merk dat telefoons levert die van bovengemiddeld goede kwaliteit zijn.

In dit artikel lees je meer over het merk Realme. Hoe is het ontstaan en wat zijn de voordelen van een Realme telefoon? Daar krijg je in dit artikel antwoord op. Met deze kennis weet je beter wat Realme typeert en wat je van een Realme telefoon zou kunnen verwachten.

Over Realme

Realme ontstond in 2018, dat is relatief laat voor een telefoon merk. In de tussentijd is het merk echter al erg populair geworden. Het wordt niet voor niets een van de snelst groeiende smartphonemerk genoemd dat er op dit moment is. Realme is een zusteronderneming van Oppo en is inmiddels zelfstandig. Het hoofdkantoor staat in Shenzhen.

Met het assortiment richt Realme zich op een hoger segment producten, op de echte high-end toestellen. In het assortiment vind je meer dan telefoons. Je komt er ook fitnesstrackers, oordoppen en smartwatches van hoogwaardige kwaliteit.

Voordelen van Realme

Realme doet zeker niet onder aan een smartphone van Apple of Samsung. Op meerdere vlakken blinkt het merk uit. We zetten enkele voordelen van Realme voor je op een rijtje: de technische features, de gebruiksvriendelijkheid, het design, de service, de prijs en de duurzaamheid.

Technische features

De technische features maken Realme populair. De telefoons zijn voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen. Je kunt er dus alle kanten mee op. Inhoudelijk zijn de onderdelen van goede kwaliteit. Denk aan een goede accu, die snel op kan laden en een camera die fotos maakt van mooie kwaliteit. Ook het interne geheugen voldoet meestal aan de wensen.

Gebruiksvriendelijkheid

Realme telefoons werken op een versie van Android. Aangezien Android met een open systeem werkt kunnen alle merken er eigen software aanpassingen op doen. Over het algemeen wordt de gebruiksvriendelijkheid goed beoordeeld. Het systeem werkt eenvoudig en het spreekt voor zich waar je welke functies kunt vinden. In no-time ben je aan de werking van het toestel gewend.

[products_pinterest_style products=”12″ cat=”realme” columns=”4″]

Design

Ook het design van Realme telefoons valt over het algemeen goed in de smaak. De telefoons zien er strak uit en zijn op een creatieve moderne manier vormgegeven. Ze zijn zelfs verkrijgbaar in een aantal kleuren. Van een rode achterkant tot een blauwe en van zwart tot zilver. Er is van alles mogelijk. Ook staan er bij sommige exemplaren teksten op de achterkant. De camera van een Realme telefoon ziet er vaak typerend en chique uit.

Service

Bovendien kun je bij het merk rekenen op betrouwbare service. Op de meeste toestellen biedt het bedrijf 2 jaar garantie, het komt ook voor dat de garantie 3 jaar bedraagt. De klantenservice is makkelijk te bereiken en geeft snel antwoord op de vragen die je hebt.

Prijs

Waar je normaal flink wat geld moet neerleggen om een telefoon met de laatste technologische foefjes te kopen, valt dat bij Realme wel mee. De telefoons van het merk zijn relatief erg betaalbaar. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitzonderlijk goed. Wil je dus gaan voor een telefoon van goede kwaliteit die niet al te duur is, dan ben je bij Realme aan het juiste adres.

Duurzaamheid

Bij een van de laatste modellen is de duurzaamheid ook meegenomen in het productieproces. Om uitstoot te verminderen is de achteromslag van de telefoon gemaakt van eco vriendelijke materialen. Zo wordt ook het milieu net iets blijer van de productie van de telefoons.

[ux_custom_products cat=”realme” products=”12″ columns=”4″ title=”Bekijk ons assortiment”]