Voor 17:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden Veilig En Achteraf Betalen Met Klarna GRATIS VERZENDING!(ALLEEN NL) 

Apple heeft geheel volgens planning de nieuwste versies van de MacBook Pro onthuld. Zo op het eerste gezicht lijken de nieuwe toestellen niet veel nieuws te brengen, maar schijn bedriegt. Aan de buitenkant zien de laptops er inderdaad nog uit zoals hun voorgangers, maar is er nogal wat veranderd. Zo is de nieuwste MacBook Pro onder andere voorzien van de veel snellere M2 Pro en M2 Max chips. Naast de MacBook Pro introduceerde Apple tevens een nieuwe Mac mini en ook die is uitgerust met de M2 chips.

De schermen van de MacBook Pro zijn voorzien van miniLED-technologie en hebben een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Bovendien is er, net als bij de nieuwste iPhones, een uitsparing bovenaan de rand waarin de sensoren en de selfiecamera zijn geplaatst. Maar de Apple’s M2 chip is het meest vernieuwende element van zowel de MacBook Pro als de Mac mini.

Revolutionaire M2 chip bestond al in de MacBook Air

De M2-chip is de nieuwste computerchip van Apple en werd voor het eerst gebruikt in de nieuwste  MacBook Air die in 2021 op de markt werd gebracht. Bij de MacBook Pro is de techgigant nog een stapje verder gegaan, namelijk door het toestel ook uit te rusten met de snellere Pro- en Max-versies van de M2-chip.

Goed nieuws voor Apple fans, want de nieuwste M2 chips zijn veel krachtiger dan de vorige generatie. Ze bieden betere prestaties en kennen een langere batterijduur. Hierdoor is de MacBook Pro absoluut een verbeterde versie. En nu ook de nieuwe Mac mini verkrijgbaar is met de M2-chips, blijft Apple de grenzen verleggen ten gunste van de consument die nog steeds gen genoeg kan krijgen van de innovaties waarmee Apple steeds opnieuw voor de dag weet te komen.

Of je nu een Apple liefhebber bent of gewoon een casual gebruiker, de nieuwste MacBook Pro en Mac mini zullen zeker indruk maken. Met de krachtige M2 chips, miniLED beeldschermen en het klassieke ontwerp zullen deze laptops zeker bij iedereen in de smaak vallen.

Grensverleggende technologie

Ook dit jaar is Apple van plan haar grenzen te verleggen, onder andere met behulp van de nieuwe M2 Pro en Max chips die vooral op grafisch gebied betere prestaties leveren. Hoewel de chip iPhones kan helpen aandrijven, houdt hij ook beloftes in voor toekomstige apparaten.

Van de iPhone 15 tot slimme brillen en meer: de M2 Pro en Max chips zijn zonder twijfel de basis van Apple’s visie op de toekomst. Met een 16-core Neural Engine voor AI-taken kunnen de chips 15,8 biljoen bewerkingen per seconde uitvoeren, tot 40 procent sneller dan de vorige generatie. Bovendien kunnen de chips tot 96 GB werkgeheugen herbergen, waardoor de prestaties en efficiëntie toenemen.

Vooral de grafische chip in de chips is indrukwekkend, met 38 kernen en 30 procent snellere prestaties dan de M1 Max. Bij beeldverwerking in Photoshop is de M2 Pro 40 procent sneller dan de M1 Pro, en 80 procent sneller dan de Intel Core i9 van de vorige generatie. Bij het compileren van programmeercode in Xcode is de M2 Pro tot 25 procent sneller dan de M1 Pro.

Blik op de toekomst

Met de nieuwe M2 Pro en Max chips kan Apple nu toestellen maken die complexe AI-taken en beeldverwerking aankunnen, zoals de iPhone 15, slimme brillen en meer. En al die paardenkracht zorgt er weer voor dat Apple-toestellen de meest ultieme gebruikerservaringen blijven creëren.

De M2 Pro en Max chips zullen zeker een game-changer zijn voor Apple en zijn producten. Met snellere prestaties en meer efficiëntie kan Apple nu nog betere producten en ervaringen maken. Van de iPhone 15 tot slimme brillen en verder, Apple zal zeker de grenzen van innovatie verleggen met de M2 Pro en Max chips.